Stobi flips je izdelek vrhunske kakovosti, ustvarjen s skrbno določeno mešanico koruznega zdroba, sončničnega olja, arašidov, jedilne soli in začimb. Izvrsten okus Stobi flips-a predstavlja odličen prigrizek ob vsaki priložnosti dneva in za vse generacije. Proizvod ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Stobi flips je proizvod makedonske tovarne Vitaminka iz Prilepa, kjer se po edinstvenem receptu proizvaja že 40 let. Prozvodnja poteka po najmodernejših metodah, z uporabo izključno strojev iz nerjavečega jekla in brez možnosti zunanje kontaminacije.
Vsebuje naslednje surovine: koruzni zdrob in moko izključno treh različnih dobaviteljev, čisto sončnično olje, pražene in mlete arašide ter mešanico različnih začimb in soli v skladu z edinstvenim receptom in le-temu prilagojeno proizvodnjo. Posebno vrsto arašidov, ki jih vsebuje Stobi flips, Vitaminka praži in melje sama.
Za proizvodnjo se ne uporablja oz. dodaja zdravju škodljivih hidrogeniziranih maščob. Poleg tega, Stobi flips ne vsebuje palmine maščobe, temveč mnogo kakovostnejše sončnično olje.
Tehnološki postopek proizvodnje vsebuje segrevanje sončničnega olja do temperatur mnogo nižjih od 90°C in pod nobenim pogojem do 170°C.
Stobi flips nikoli ni in nikoli ne bo vseboval niti zdravju močno škodljivih trans maščobnih kislin niti glutena. Vitaminka trenutno še išče evropsko institucijo, ki bi z uporabo uradne in mednarodno priznane analitske metode dokazala odsotnost  glutena v Stobi flips-u. Vendar pa v vsej 40-letni zgodovini proizvodnje še ni bilo pritožbe nad morebitnimi zdravstvenimi posledicami zaradi vsebnosti glutena v Stobi flips-u.
Stobi flips je namenjen za uživanje vsem starejšim od enega leta starosti oz. v stlačeni obliki tudi starejšim od 6-9 mesecev.